fbpx
Menu Sluiten

FAQ (Veelgestelde vragen)

Ziggo Dome, Amsterdam.

Muziekfeest van het Jaar zal plaatsvinden op 13 & 14 december 2024 in de Ziggo Dome. Deuren gaan open om 18.30. Start show om 20.00. De show zal rond 23.00 zijn afgelopen.

Het Pre-party arrangement is inclusief:
• Staanplaats in de Golden Circle
• Aparte ingang tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder lange rijen
• Voorontvangst (1 uur) inclusief dranken* en diverse happen
• Wallet t.w.v. € 30,- per persoon voor tijdens de show
• Cadeautje als aandenken aan de avond
• Hostess begeleiding en eventsupport

* Bier, wijn & frisdranken.

Totaalprijs € 277 (incl. € 10,- servicekosten)

Het Borrel & Bites arrangement is inclusief:
• Zitplaats op vak 102 en 103 (rij 3 t/m 10) tijdens het Muziekfeest van het Jaar
• Aparte ingang tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder lange rijen
• Ontvangst bij de Heineken bar achter de 1e ring
• Uitkoop dranken gedurende de gehele avond tot een half uur na de show*
• Diverse hapjes geserveerd voorafgaand aan de show
• Cadeautje als aandenken aan de avond
• Hostess begeleiding en eventsupport

* Bier, wijn & frisdranken.

Er worden tijdens het evenement TV opnames gemaakt voor de Oud en Nieuw special van de AVRO TROS op NPO 3. Deze opnames zullen op oudjaarsavond worden uitgezonden.

Voorafgaand aan het Muziekfeest van het Jaar organiseren we op 13 & 14 december een exclusieve pre-party op de 2e ring. Vanaf 18.30 uur barst het feest los in onze gezellige bar, speciaal ingericht voor de bezoekers op de 2e ring.

Deze pre-party biedt een unieke kans om alvast in de stemming te komen. Geniet van de optredens van Monique Smit, Rene Karst en Senna die jullie gegarandeerd in de feeststemming zullen brengen. Dit voorprogramma is een extraatje dat je niet wilt missen!

Kaarten

Wil je met een grote groep naar Muziekfeest van het Jaar komen? Gezellig! Voor bestellingen boven de 10 kaarten kan je mailen naar groepen@muziekfeestvanhetjaar.nl.

Als je via Ticketmaster Nederland tickets hebt gekocht voor een evenement waar je zelf niet meer naartoe kunt, dan kan je jouw ticket aan een andere fan verkopen. Je kunt alleen tickets die in jouw Ticketmaster-account staan te koop aanbieden, zodat wij de geldigheid van het ticket kunnen verifiëren.

Als de tickets verkocht worden, worden deze door ons opnieuw uitgegeven. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Met Fan Guarantee kan je je ticket annuleren of upgraden. Tickets zijn tot 24 uur na je bestelling te annuleren (dit is niet mogelijk wanneer het event binnen twee weken na de boeking plaatsvindt). Wanneer je na aanschaf van je tickets toch betere plaatsen vindt, kun je voor 7,50 extra tot twee weken voor het event je tickets upgraden.

De kaartverkoop voor het Muziekfeest van het jaar 2023 is al gestart. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Kaarten voor het Muziekfeest van het jaar zijn online te koop via Ticketmaster.nl. Verder zijn er kaarten te koop via de webshop van de Avro Tros. Let op kaarten via de Avro Tros zijn alleen te koop met een lidmaatschap.

Naast de reguliere kaarten zijn er ook collectortickets beschikbaar. Zie hier meer informatie over deze speciale tickets.

Het kan zowel op papier als op je telefoon. Zorg wel dat je de tickets op je telefoon bewaart en de telefoon goed opgeladen is.

Als je in een rolstoel zit kan je een rolstoelkaartje kopen. Er zijn per show een beperkt aantal rolstoel- en begeleidersplaatsen beschikbaar. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderkaartje nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten.

Bij de aankoop van je kaartje kan je bij Ticketmaster een annuleringsverzekering afsluiten. Lees wel goed de algemene voorwaarden wanneer je gebruik maakt van deze verzekering.

Heb je verder vragen over tickets? Bekijk eerst goed onze FAQ. Anders kun je altijd contact opnemen via www.ticketmaster.nl/klantenservice of 0900-3001255 (lokaal tarief). Via dit nummer of deze link kunnen geen tickets worden gekocht.

Nieuw! Stel ons je vraag over je gekochte tickets via Whatsapp op +31 6 4343 90 90 of klik hier.

Vervoer

In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Op de website van de NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

Met stads- en streekbus kun je de Ziggo Dome bereiken. Met de GVB-app kun je via jouw telefoon een geldig vervoersbewijs kopen, je saldo opladen en je reis plannen.

Tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt R-net. Ook ’s nachts!

Met de metro stap je uit bij metrostation Strandvliet of Bijlmer ArenA, allebei de stations bevinden zich op loopafstand van de Ziggo Dome. Met de GVB-app kun je via jouw telefoon een geldig vervoersbewijs kopen, je saldo opladen en je reis plannen.

Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je de fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je trouwens ook een OV-fiets huren, mocht je met de trein, metro of bus komen en alleen het laatste stukje willen fietsen.

Kom je met de auto naar de Ziggo Dome? Vanaf de snelweg bent je er zo, en de omgeving biedt een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. Daarnaast kun je gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam. Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost, omringd door de snelwegen A1, A2, A9 en A10. Vanuit alle richtingen zoek je de A2 op om in Amsterdam Zuidoost uit te komen. Volg vervolgens “ArenAPoort” en de aanwijzingen op de verkeersborden.

Uitrijkaarten in de parkeergarages en op de parkeerterreinen
Bij de parkeerautomaten van P2, P3, P4, P5 en P6 kun je vanaf vier uur voor aanvang van het concert en tot twee uur na het concert een uitrijkaart voor het evenemententarief van €20,00 kopen.

Bij de parkeerautomaten van P1 kun je vanaf vier uur voor aanvang van het concert en tot twee uur na het concert een uitrijkaart voor het evenemententarief van €30,00 kopen.

Druk wel de aparte evenementknop in op de automaat, pas dan betaal je het evenemententarief.

Uitrijkaarten in de Ziggo Dome

Bij de servicebalies op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen voor €21. Wij verkopen uitrijkaarten voor P2, P4, P5, P6, P10 en P18. Wij verkopen geen uitrijkaarten voor P1, P3 en P Dome.

Online reserveren
Parkeertickets kun je ook online kopen via ticketmaster.nl, eventim.nlonlineticket.nl of joepark.nl.

Toegankelijkheid
Voor informatie met betrekking tot de toegankelijkheid, wegbrengen en ophalen voor minder valide bezoekers, ga naar deze pagina.

We verzoeken je vriendelijk niet in de woonwijken in Amsterdam Zuidoost te parkeren.

Huisregels

Meer informatie over de huisregels van de Ziggo Dome vind je op www.ziggodome.nl/info/huisregels.

Er is geen minimumleeftijd verbonden aan het evenement, alle leeftijden zijn welkom. Wel raden wij aan om bij kinderen onder de zestien jaar een begeleider mee te nemen.

Iedereen is welkom bij het Muziekfeest van het jaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat het gebouw voor iedereen toegankelijk is. Naast de speciale voorzieningen staan beveiligings- en servicemedewerkers klaar om bezoekers te assisteren, informatie te geven of naar hun stoel te brengen.

Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijke beperking, kunt u hier kijken.

Nee, in het gebouw mag niet worden gerookt. De security controleert hierop. Bij een enkele overtreding van het rookverbod volgt een waarschuwing, bij herhaalde overtreding kunnen wij besluiten om de betreffende persoon uit het gebouw te verwijderen.

Het is bezoekers onder de 18 jaar niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren in en rond de Ziggo Dome. Voorts is het bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om aan bezoekers onder de 18 jaar alcohol te verstrekken.

Het terrein

Naast de garderobes beschikt de Ziggo Dome over zes lockerruimtes met kluisjes. De afmeting van een kluisje is 50 x 23,5 x 25,5 cm. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het Ziggo Dome kluisjesregelement. Deze zijn hier te vinden.

Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Geaccepteerd wordt:

  • Maestro, V-pay
  • Visa, Mastercard
  • American Express

Betaal je liever met contant geld? Dat kan met de Ziggo Dome Wallet. De Ziggo Dome Wallet is bij onze servicebalies verkrijgbaar. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten.

Pers en publiciteit

Persaanvragen kunnen worden ingediend bij Susanne van der Klugt: pers@avrotros.nl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het evenement besteed wordt. Op basis hiervan wordt in de weken voorafgaand aan het festival een selectie gemaakt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

Tickets 2024