fbpx
Menu Sluiten

Albert Heijn actie

Hoe verzilver ik mijn ticket die ik heb aangekocht via ALBERT HEIJN?

1. Ga naar de ticketknoppen om je aankoop te verzilveren.
2. Heb je een vouchercode voor 2e ring zilver? Dan druk je op de ticketknop ‘2e ring zilver’. Heb je een vouchercode voor 2e ring brons? Dan druk je op de ticketknop ‘2e ring brons’.
3. Kies een vak. In de blauwe vakken zijn nog plekken beschikbaar.
4. Kies een stoel. De blauw puntjes zijn de beschikbare plekken.
5. Na het selecteren van je plek, kan je de plek verzilveren door te drukken op ‘selecteer’ achter de tekst ‘Albert Heijn actie | Regulier’
6. Je voert de vouchercode in die je hebt ontvangen van de Albert Heijn.
7. Na het verzilveren van de vouchercode(s) wordt er gevraagd om je gegevens in te vullen. LET OP: de tickets worden verzonden naar het e-mailadres dat je opgeeft.
8. Na het bevestigen van ‘je aankoop’ ontvang je een e-mail met de tickets. Deze tickets zijn je toegangsbewijs op vrijdag 8 december.
9. Heb je problemen met je verzilver code? Vul dan hier het contactformulier in en Ticketmaster zal je zo snel mogelijk helpen.

Voorwaarden

– Verzilver je unieke code via muziekfeestvanhetjaar.nl/verzilveren voor een ticket op vrijdag 8 december.
– Een unieke code is eenmalig geldig voor een ticket voor één persoon.
– Een ticket is eenmalig geldig op vrijdag 8 december. De deuren van de Ziggo Dome gaan open om 18.30 en de show start om 20.00.
– Verzilver uiterlijk 17 september 2023 je unieke code via muziekfeestvanhetjaar.nl/verzilveren voor een ticket op 8 december. Na 17 september 2023 verloopt de geldigheid van de unieke code.
– Een unieke code of een ticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
– Ruilen of geld terug is niet mogelijk voor een in de winkel aangekochte unieke code voor een Muziekfeest van het Jaar ticket.
– Het is niet mogelijk een niet (tijdig) verzilverde unieke code of een ticket voor Muziekfeest van het Jaar in te wisselen voor geld, een product, een ander ticket of anderszins.
– Een unieke code of een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
– Muziekfeest van het Jaar is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een unieke code of ticket.
– Met het aankopen van een unieke code voor een Muziekfeest van het Jaar ticket ga je akkoord met de actievoorwaarden en de huisregels die gelden in de Ziggo Dome tijdens Muziekfeest van het Jaar op 8 december 2023.

Tickets